Radyo Ve Televizyon Programcılığı bölümü v25 farklı şehirde 37 farklı üniversitede bulunmaktadır. Çoğunlukla didim meslek yüksekokulu içinde bulunur.
Temel Yeterlilik puan türü ile üniversitelere öğrenci alan bölümün öğrenim süresi 2 yıldır.Başarı sıralaması 2023 göre 0 ile -1 arasında değişmektedir.
Taban puanları 2023 verilerine göre tüm Türkiye'de 0 ile -1 arasında değişmektedir.Girmenin en zor olduğu Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümü olan üç üniversite Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi olarak örneklenebilir.Puanları en düşük olanlar ise Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi kurumlarıdır.Bölümü en fazla kazanan öğrenciler İstanbul, Kıbrıs ve Ankara şehirlerinde üniversite sınavına girmişlerdir.
Üniversitelerin bütün bölümlerinin son 5 yıldaki verilerine Neredeoku.com'da ulaşabilirsiniz.Neredeoku.com olarak tüm üniversite bölümlerini listelediğimiz gibi Türkiye'deki bütün Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümlerini de listelemekteyiz.Bütün veriler Yükseköğretim Kurumu'nun Atlas uygulamasından alınmıştır.Hem devlet üniversitelerinde hem de özel üniversitelerde bölüm olarak yer alır.
Ücretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleRadyo ve Televizyon Programcılığı bölümü 2024 öğrenci sıralaması nedir?
Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde 2024 yılı için öğrenci sıralaması 0 ile 597.224 arasında gerçekleşti.
Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümü 2024 taban puanı nedir?
Bölümde 2024 yılı için öğrenci puanları 0 ile 370 arasında gerçekleşti.
Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümüne hangi şehirlerden öğrenciler yerleşmiştir?
İstanbul, Yozgat, Zonguldak, Sivas, Giresun şehirlerinde bölümün olduğu üniversiteler mevcuttur.