Elektrikli Cihaz Teknolojisi bölümü Türkiye'nin 5 farklı şehrinde toplam 5 farklı üniversitede bulunmaktadır.
Yoğunlukla ereğli adalet myo içinde yer almaktadır.Bölümün öğrenim süresi en az 2 yıl kadar sürmektedir. Öğrencileri Temel Yeterlilik puan türü ile üniversitelere dahil olmaktadır.Başarı sıralaması 2023 göre 0 ile -1 arasında değişmektedir.
En son güncellenen 2023 taban puanları 0 ile -1 arasında değişiyor.Girmenin en zor olduğu Elektrikli Cihaz Teknolojisi bölümü olan üç üniversite Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Dicle Üniversitesi olarak örneklenebilir.Puanları en düşük olanlar ise Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Dicle Üniversitesi kurumlarıdır.Bölümü en fazla kazanan öğrenciler Balıkesir, İzmir ve Çankırı şehirlerinde üniversite sınavına girmişlerdir.
Neredeoku.com'da üniversite bölümlerinin son 5 yıldaki taban puan, kontenjan, hangi şehirlerden kazanıldığı gibi bilgilerine ulaşabilirsiniz.Tüm Elektrikli Cihaz Teknolojisi bölümü ve bütün bölümlerin bilgilerine Neredeoku.com platformu üzerinden ulaşabilirsiniz.Yükseköğretim Kurulu(YÖK)'nun üniversite adaylarına sunduğu Atlas kaynağından derlenmiştir.Hem devlet üniversitelerinde hem de özel üniversitelerde bölüm olarak yer alır.Ayrıca Elektrinq'te tüm elektrik ve elektronik ürünlerini bulabilirsiniz.
Ücretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleElektrikli Cihaz Teknolojisi bölümü 2024 öğrenci sıralaması nedir?
Elektrikli Cihaz Teknolojisi bölümünde 2024 yılı için öğrenci sıralaması 0 ile 1.447.141 arasında gerçekleşti.
Elektrikli Cihaz Teknolojisi bölümü 2024 taban puanı nedir?
Bölümde 2024 yılı için öğrenci puanları 0 ile 243 arasında gerçekleşti.
Elektrikli Cihaz Teknolojisi bölümüne hangi şehirlerden öğrenciler yerleşmiştir?
Balıkesir, Çankırı, Diyarbakır, İzmir, Şırnak şehirlerinde bölümün olduğu üniversiteler mevcuttur.