Doğal Yapı Taşları Teknolojisi bölümü v4 farklı şehirde 4 farklı üniversitede bulunmaktadır. Çoğunlukla gürün meslek yüksekokulu içinde bulunur.
Temel Yeterlilik puan türü ile üniversitelere öğrenci alan bölümün öğrenim süresi 2 yıldır.Başarı sıralaması 2023 göre 0 ile -1 arasında değişmektedir.
Üniversitelerin bu bölümdeki taban puanları 0 puanından başlayıp -1 puanına kadar çıkabilmektedir.Bölümünün 2023 taban puanı verilerine göre en yüksek puanla aldığı üç üniversite Dicle Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi kurumlarıdır.Yine 2023'da en düşük puanla Dicle Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi kurumları öğrenci almıştır.En çok Diyarbakır, İzmir, Mardin illerindeki öğrenciler bölümü kazanmıştır.
Bütün üniversite bölümlerinin kontenjan, taban puan, tavan puan gibi bilgilerinin son 5 yıllık verisini Neredeoku.com'da bulabilirsiniz.Neredeoku.com olarak tüm üniversite bölümlerini listelediğimiz gibi Türkiye'deki bütün Doğal Yapı Taşları Teknolojisi bölümlerini de listelemekteyiz.Sistemimizdeki bütün veriler YÖK Atlas kaynağından alınarak derlenmiştir.Birçok devlet üniversitesinde Doğal Yapı Taşları Teknolojisi bölümü olduğu gibi vakıf üniversitelerinde de bulunmaktadır.Vakıf üniversitelerindeki bölümlerin farklı bursluluk tipleri bulunmaktadır.
Ücretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleÜcretsiz
İnceleDoğal Yapı Taşları Teknolojisi bölümü 2024 öğrenci sıralaması nedir?
Doğal Yapı Taşları Teknolojisi bölümünde 2024 yılı için öğrenci sıralaması 0 ile 1.629.148 arasında gerçekleşti.
Doğal Yapı Taşları Teknolojisi bölümü 2024 taban puanı nedir?
Bölümde 2024 yılı için öğrenci puanları 0 ile 196 arasında gerçekleşti.
Doğal Yapı Taşları Teknolojisi bölümüne hangi şehirlerden öğrenciler yerleşmiştir?
Diyarbakır, Mardin, Muğla, İzmir şehirlerinde bölümün olduğu üniversiteler mevcuttur.